• Sun. Jun 23rd, 2024

Ekipi i Kukësit ka dalë kampion për mundje në moshat shkollore.

Në kampionatin Kombëtar të mbajtur në Tiranë në 10 korrik, Kukësi është përfaqësuar me dy mundës të moshave 15 dhe 17-vjeçare.

Të dy mundësit e Kukësit dolën kampionë në kategoritë e tyre.

Ndiqni kronikën e realizuar nga RTSH Kukësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *