• Sat. Jun 22nd, 2024

VIDEO/ Ruajtja e traditës artizanale për punimet e sixhadeve

 

Mikaela Lala, një e re nga Kukësi, e cila falë përkushtimit të saj po mban gjallë traditën artizanale të tapeteve tipike shqiptare.

Mikaela arriti të rinovojë laboratorin e saj dhe të krijojë një hapësirë ​​takimesh dhe një pikë turistike në zonën e saj.

Vizitoni faqen e saj për më shumë: Punime artizanale ora

Rural Albanian Youth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *