Apeli! Mos e ndotni Liqenin e Novosejt!

Shkruan Ermal Hallaçi

❗️❗️🚯Kujdes Apel 🚯❗️❗️

🚯Të dashur Guida të Agjencive Turistike jo mbeturina në Parkun Natyror-Korab-Koretnik, pranë Liqenit apo destinacione të tjera

❗️❗️🚯Gjithashtu i njëjti mesazh edhe për ju familjarë që frekuentoni Liqenin e Novosejt

❗️❗️🚯Të gjithë produktet që ju keni marrë me vetë për ti konsumuar dhe kanë ambalazh letre, plastike dhe qelqi duhet ti merrni me vete dhe jo ti hidhni në ferra apo shkurre.

✅Liqeni i Novosejt është destinacioni më i bukur dhe zemra pulsante i këtij Parku Natyror

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Shifrat/ Ja sa raste të reja me koronavirus janë sot në Kukës

Tue Aug 18 , 2020
Edhe sot Kukësi ka vazhduar te ketë shifra të larta të infektimeve me koronavirus. Sipas të dhënave zyrtare nga ministria e Shëndetësisë, bëhet fjalë për 4 raste në Kukës dhe 2 raste të reja në Tropojë. Siç edhe bëmë të ditur më herë gjatë ditës së sotme, në Kukës aktualisht […]