• Tue. May 21st, 2024

Finalja në Tiranë, e pëson dhe Ballist Morina, e arrestojnë në Kukës

Edhe Ballist Morina e ka pësuar nga ndeshja e finales në Tiranë.

Ai është arrestuar në Kukës.

SyMorina është arrestuar nga policia e Kukësit paraditen e sotme në qytetin e Kukësit fare pranë Drejtorisë Vendore të Policisë.

Të njëjtat burime thonë se ndaj Ismail Morinës kishte urdhër arresti, pasi kishte edhe 5 muaj burg pa shlyer për armëmbajtje pa leje.

Por në fakt vendimi ishte konvetuar në shërbim prove dhe ndaj tij nuk ka pasë urdhër arresti.

Arsyeja e vërtetë e ndalimit duket se është ndeshja e sotme, pasi frikësohen mos ndodhin incidente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *