May 22, 2022

Të shumtë janë banorët që gjatë verës dalin në bjeshkë.

Jo vetëm për verim, apo me bagëti, por banorët gjatë fundit të korrikut dhe muajit gusht mbledhin edhe bimë medicinale.

Një e tillë shumë e rëndësishme është edhe boronica e cila gjendet në bjeshkët e Kukësit.

Dhe mbledhja e saj është një proces jo shumë i lehtë, pasi kërkon punë, kohë dhe lodhje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.