• Thu. Jun 13th, 2024

Prokurori, spital e doganë/ Ja ku janë të infektuarit me covid në Kukës

Ditën e sotme janë raportuar 7 raste me koronavirus në Kukës.

Pas disa ditësh të qeta, sot u konfirmuan këto raste nga ministria e Shëndetësisë.

Por ku janë të infektuarit?

Burime kanë bërë të ditur se 2 raste janë verifikuar në prokurorinë e Kukësi, dy raste në spital dhe një rast në doganën e Qafë Morinit.

Dy raste të tjera janë banorë të Kukësit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *