• Sun. May 26th, 2024

Sherri me policinë/ Flet vëllai i Abedin Oruçit: Safet Gjici nuk do që ai marrë pjesë në zgjedhje

Sejdi Oruçi, vëllai i Abedin Oruçit ish-Kreu i Këshillit të Qarkut Kukës u konfrontua me policinë, për të gjithë këtë ngjarje ai ka akuzuar kryetarin e Bashkisë Safet Gjici.

Sipas Sejdi Oruçit, Gjici e ka bërë këtë përpara fushatës elektorale, pasi nuk do që vëllai i tij të marrë pjesë në zgjedhje.

Ngjarja shifet vetë. Të shkosh në lokal dhe me ngrënë bukë njerëzit, për çfarë bëhet kjo punë. Vetëm për punë partish. Pse shkon te Abedini për çfarë shkon te ai, unë jam më i madh toka e imja është. Pse nuk vjen të më kapë mua të vijë te unë, toka ime është dem babadem.

Kjo bëhet për hakmarrje. Ai ka shkuar te punëtorët. Shteti po sheh në të drejtën, se di çfarë po bën Edi Rama a e nxjerr mirë ligjin, po e nxori ta vazhdojë deri në fund. Por unë di atë toka jote në tokë të vetë. Sikur të vij unë me zaptu tokën. Të iki nga toka ime unë’, tha ai.

Edhe një punëtor i tyre ka hedhur akuza ndaj Gjicit.

‘Ky konflikt, se Safet Gjici mundohet me marrë hak përmes shtetit nëpërmjet Abedinit, me thënë se jam më i fortë se Abedini me thënë se jam më i fortë. Po e dimë kush është më i fortë. Jo për forcë fizike, politikisht. Abedini njihet si i zgjedhur i popullit.

Prandaj para zgjedhjeve ai ka hall që Abedini të mos marrë pjesë në zgjedhje dhe do të fitojë siç ka fituar dhe më parë pa konkurrent.

Më kanë thënë se kanë hy brenda e kanë bë terror me pistoleta. Civilët kanë hy përpara me armë, Abedini e ka pasur armë te zyra dhe armën e tij e ka marrë policia po ai s’ka nxjerr armë ndaj policisë. Policët janë rrëzuar te lokali nëpër ferra’, tha punëtori. /Shqiptarja.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *