VIDEO/ Rrëshqitjet e dherave rrezikojnë 40 banesa në Kukës

Në lindje të qytetit të Kukësit dhjetëra banorë të lagjes së re ndeshen me erozionin e tokës, që dita- ditës u ka ardhur në prag të shtëpisë.

Rrëshqitjet kanë filluar pas ndërtimit të skarpatës së nënkalimit të ‘Urës 6 metroshe’ që lidh ‘Rrugën e Kombit’ me qytetin e Kukësit.

Banorët tregojnë frikën dhe panikun që po u kanoset çdo ditë. Ata shprehen se askush nga pushteti lokal nuk ka trokitur tek ata për këtë problematikë.

Problem mjaft shqetësues paraqitet situata edhe për kalimtarët e rrugës. Dherat dhe balta bie pa ndërprerje në rrugë, duke bllokuar një gjatësi prej afro 100 metrash të korsisë së djathtë.

Situata pritet të bëhet akoma edhe më e rrezikshme, duke patur parasysh shirat që pritet të bien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

VIDEOLAJM/ Në majë të Gjallicës

Sun Feb 7 , 2021
‘Fort po shndrin ai diell, por pak po ngroh’. Kështu mund të përkufizohet sot një udhëtim në majë të Gjallicës, në Kukës. Guida Turistike Al-Ben Guide Kola, së bashku me disa të apasionuar pas udhëtimeve e ngjitjeve ka vizituar sot majën e Gjallicës. Siç edhe mund ta shikoni nga video, […]