FOTO/ Këto janë fluturimet e nesërme nga aeroporti i Kukësit

Prej muajit maj, kanë nisur fluturimet nga aeroporti i Kukësit.

Dy-tre fluturime bëhen në ditë, me destinacione në Zvicër, Gjermani, etj.

Fluturimet bëhen nga Air Albania dhe WizAir.

Për ditën e nesërme, 11 qershor 2022 janë planifikuar tre fluturime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *