Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

VIDEO/ Pasioni për çiftelinë, bisedë me dy rapsodët Ylli Rexhmati dhe Ramazan Zyberaj

Mon Dec 21 , 2020
Kanë nisur të këndojnë në moshë të vogël. Kanë mësuar çiftelinë dhe vegla të tjera tradicionale në mënyrë autodidakte. Nuk është aspak e tepërt t’i cilësosh rapsod, sepse janë të tillë. Janë shembull, që dëshmojnë se kjo traditë do ruhet në breza. Ylli Rexhmati dhe Ramazan Zyberaj, thjesht të mrekullueshëm. […]