FOTO/ PD e Kukësit hap fushatën elektorale

Partia Demokratike në Kukës ka hapur të shtunën fushatën elektorale. Në ceremoninë e hapjes së fushatës për zgjedhjet e 25 prillit, përveç kandidatëve për deputetë, ishin të pranishëm edhe themelues dhe drejtues ndër vite të PD-së në Kukës. ‘Sot bashkë me kandidatët e tjerë për deputete te Partisë Demokratike e nisem zyrtarisht fushatën elektorale në…

Read More

VIDEO/ Flamur Hoxha me ish-të përndjekurit në Kukës: PD do të ofrojë mbështetje serioze  

Drejtuesi politik i qarkut Flamur Hoxha, zhvilloi një takim me ish- të përndjekurit politikë të Kukësit. Ai i informoi ata për pika të caktuara të programit të PD që synojnë të zgjidhin përfundimisht rehabilitimine  tyre ekonomik, gjetjen e të humburve të ekzekutuar nga regjimi komunist, mbështetja për arsimimin e të rinjve si dhe suporti financiar…

Read More