Luma ??, bijtë e saj ❤️kudo që ndodhen, miqtë tanë ?nga krahina të tjera të Shqipërisë dhe gjithë dashamirët e epikës së kënduar tashmë kanë mundësi të frymëzohen dhe gëzojnë nga fjalëtingujt e një tjetër kënge-hymn.

Vargje të shkruara me aq dashuri vijnë kaq ëmbël në këtë stinë vere tek ne duke na bërë krenarë, falë zërit melodioz dhe kumbues të rapsodit të njohur Kujdesi Muçmata, plotësuar me disa pamje nga malet, fushat, fshatrat, krojet dhe lumejtë e trevës; produkt i videoklipit të studio “Domi”.

Unë e kam dëgjuar i mrekulluar disa herë pa ndërprerë gjatë kësaj kohe, ndaj duke falenderuar pafund e uroj mikun tim Kujdesi Muçmata për sukses të padiskutuar të këngës dhe e inkurajoj të na sjellë këngë të tjera burimore të këtij niveli.

Zoti e bekoftë Lumën ??, bijtë dhe bijat e saj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *