• Mon. May 27th, 2024

Ndahet nga jeta Zaim Muslia nga Dukagjini

Me hidhërim, ju njoftojmë të gjithë të afërmëve, miqve, shokëve, bashkëfshatarë dhe banorëve të zonës së Malziut se sot u nda nga jeta në mënyrë të parakohshme intelektuali dhe njeriun e urte e babaxhan, Zaim Avdi Muslia nga fshati Dukagjin.

I Lindur në Dukagjin,me 20.09.1954, i arsimuar në shkollën e policisë ka ndërruar jete sot me 04.09.2020 ne Tiranë.

Ju njoftojmë se varrimi do bohet nesër me dt 05.09.2020 ora 11, në fshatin Dukagjin.

Të pamet janë 5 ditë në Dukagjin.
I shprehim ngushëllime të sinqerta të gjithë të afërmëve të tij për humbjen e njeriut të tyre të dashur
Zoti e pastë çu në xhehnet.!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *