• Sun. May 26th, 2024

Rinovohen 3 lagjet të qytetit të Kukësit

Fondi Shqiptar i Zhvillimit ka shpallur tenderin për rehabilitimin e lagjeve 4, 5 dhe 6 të Bashkisë Kukës.

Kryebashkaku Safet Gjici tha në një prononcim për KTV se çdo ditë dëshmojmë se çfarë themi e bëjmë realitet, një tjetër premtim i mbajtur edhe investimi në tri lagjet në Kukës.

Gjici shtoi se investime të tjera do të ketë në bashkinë Kukës siç është investimi i ujësjellësit.

Po ashtu, ai shtoi se kemi dërguar dy projekte te Fondi i Zhvillimi për hapjen e rrugëve të bjeshkëve me një gjatësi 13.8 km dhe jemi në bisedime për të marrë atë investim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *