Bie numri i rasteve me koronavirus në Kukës

Disa ditë me një numër të lartë rastesh me koronavirus, sot Kukësi ka parë një numër më të ulët rastesh me Covid-19.

Sipas të dhënave nga ministria e Shëndetësisë, në 24 orët e fundit në Kukës janë evidentuar vetëm 2 raste.

Ndërkaq 1 rast është identifikuar në Has.

Një ditë më parë numri i rasteve në Kukës dhe Has ishte diaa herë më i lartë.

Në Kukës si pasojë e koronavirusit kanë humbur jetën 3 persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *