FOTO/ Gjici shpërndan certifikata legalizimesh falas

Drejtuesi Politik i Qarkut të Kukësit, Safet Gjici, bashkë me Kryetarin e Bashkisë Has, Liman Morina, Drejtorin Rajonal të Kadastrës, Vladimir Spahiu, kanë dhënë sot lejet e legalizimit në disa familje hasjane.

Banesat e tyre kanë qenë ndërtuar informate vite më parë. Për marrjen e këtij dokumenti që certifikon pronën, shumë qytetarë deri në 2013 jane sorollatur në dyert e ALUIZNIT, të cilët largoheshin nga aty pa përgjigje dhe pa legalizim të banesë së tyre.

Ndërsa sot, 7 vite pas, kalvari i ligjërimit të pronës ka përfunduar, pasi procesi i legalizimit ka hyrë në shinat e duhura.

Drejtuesi Politik i Qarkut, Safet Gjicit, gjatë dhënies së certifikatave bëri me dije se porosia e Kryeministrit Rama, është që certifikatat e pronës të shpërndahen derë më derë, kjo për të shmangur edhe lëvizjet e qytetarëve në kohë pandemie.

Ndërkohe drejtori Rajonal i Kadastrës, Vladimir Spahiu, siguroi se procesi i marrjes së certifikatave të pronësisë, për banesat e tjera në bashkinë e Hasit është drejt përfundimit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Raste të reja me koronavirus në Kukës

Wed Oct 28 , 2020
Ashtu siç edhe është bërë rregull, Kukësi disa ditë nuk ka raste të reja me koronavirus ndërsa më pas identifikohen raste të reja. Pas disa ditësh me zero raste, sot janë raportuar raste të reja në Kukës dhe në Tropojë. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë, bëhet fjalë për 1 rast të […]