1

Këshilli i Qarkut nderoi sot me titullin “Nder i Qarkut Kukës” personalitete të rëndësishme të mjekësisë kuksiane. Për kontribut të veçantë në fushën e mjekësisë e ndaj pacientëve, u nderuan pas vdekjes Dr. Nikolin Martini, Dr. Safet Elezi dhe Dr. Astrit Haziri, të cilët i’u kanë shërbyer kuksianëve, tropojanëve e […]

Ambasadorja Kim ishte në Këndin Amerikan Kukes për të festuar 15 vite ndarjeje të kulturës dhe vlerave të SHBA me njerëzit e rajonit të Kukësit përmes programeve dhe burimeve në Këndin tonë. Ajo u takua me të rinjtë të cilët kanë qenë të angazhuar në mënyrë aktive në programin e […]

Meti nga Kolesjani i Kukësit stërvitet që në moshën 12 vjeçare. Dy herë kampion në Shqipëri, tre herë në Kosovë. Stërvitet dy orë në ditë, gjashtë ditë të javës. Mbi të gjitha, një 17 vjeçar i edukuar, me kohë të programuar në shkollë, familje dhe stërvitje. Parametrat e Metit janë […]